Sinulle ihan mikä juliste tahansa?

The Poster clubilta tuli viime viikolla tuubi: – Moi, olemme uusi julistekauppa. Olin valikoinut  keittiöön uuden seinäkalenterin, joka on muuten niin style ettei siihen pysty merkkaa mitään. Teille rakkaat lukijat uudesta shopista tiedottamiseen sopii varmasti myös pieni lahja. Käykää valkkaa mieleisin posteri koko valikoimasta, kirjoita lempparisi kommenttilootaan ja viikon päästä se voi olla sinun. Arvonta suoritetaan sunnuntaina 19.4.
Piipahdin myös Vitralla hankkimassa tuollaisen kahvipakin. Nyt on paahdot ja suodatinpussit siistissä järjestyksessä ja mahtuu siihen kyytiin vähän muutakin mukaan.

Niin ja edelliseen kisaan liittyen – Kylpyhuonekeskuksen arvonnan voittaneilta odotan vielä yhteystietoja (nimi, osoite ja e-mail) blogipostiin pikkuvarpu@gmail.com
150 e:n lahjakortti meni Tunne tilat -nimimerkille ja pienet lohdutuspalkinnot Sikurina ja Vihreä lintu -nimimerkeille sekä myymälässä osallistuneelle N. Pihlajasaarelle.

Kristina Kroghin 2015 calender (limited edition) // The Poster club
Toolbox, design Arik Levy 2010 // Vitra

72 thoughts on “Sinulle ihan mikä juliste tahansa?

  1. Huomasin yhteistyökuviot tuolta Instagramin puolelta ja tulin tänne kurkistelemaan 🙂 Olen ihaillut pitkin kevättä töitäsi ja olisipa ollut kunnia nähdä minun Getaway -juliste sinun stailaamana, ehkäpä vielä jonain päivänä 😉 Täytyy myös osallistua arvontaan, The Poster Clubilla on kyllä hieno valikoima. Minun suosikkini on One Must Dash – A day in May.

Leave a Reply