Nähdään Granitissa 29.4.

Viimeisin Granitin lukijailtaihan oli ihan suksee, joten otetaan nyt uusinta! Tämän viikon aikana myymälöihin saapuu Kevät/kesä 2015 -kokoelma, johon te pääsette heti ensi viikolla käsiksi hyvällä alella: – 30% kaikista paitsi espressokoneesta.
Lukijailta järjestetään Helsingin molemmissa myymälöissä aukioloajan jälkeen. Minä ja RAW designin Peeta olemme Bulevardilla ja Pinja Coladan Pinja Forumissa. Olemme kaikki valikoineet omat 5 lemppariamme uudesta mallistosta, esimakua kuvissa. Tuu tsekkaa ne ja loput, rupattelemaan mukavia ja nauttimaan pientä syötävää ja juotavaa. Vi ses!

Tervetuloa keskiviikkona 29.4. klo. 19-21:00

Granit / Bulevardi, Bulevardi 2-4
Granit / Forum, Mannerheimintie 20

PS. Poster Club -julistearvonnan voitti nimimerkki La Jo. Onnea voittajalle!

5 thoughts on “Nähdään Granitissa 29.4.

Leave a Reply