#mahdollisuuksienviljelylaatikko

Sunnuntaiaamu meni mökillä nikkarointihommissa. Tai no ei tuohon nyt juuri paljoa nikkarointia tarvittu – akkuväännin, pensseli ja Osmocoloria. Kekkilä oli lähettänyt mökillemme kevätlahjan: Mahdollisuuksien viljelylaatikon, joka sisältää pari viljelylaatikkoa, viljelykannen ja laajennushelat. Ja tuli sieltä vielä lavallinen multaa. Kiitos kaunis – oli huippuylläri, kun saavuimme pihapiiriin.
Viime kesänä me laitettiin pihalle kolme lavakaulusta hoitamaan tuota samaista viljelylaatikkovirkaa. Nehän kävin ruinaamassa paikalliselta uunivalmistajalta, kun en mä oikein tiennyt mistä niitä kauluksia oikein sitten ostettaisiin. Nyt Kekkilä teki jatkon helpommaksi, näppäriä paketteja saa puutarhaliikkeistä ja marketeista. Viime vuodelta oli jäänyt Osmocolorin Ecogardenia, joten sain vielä maalattua valmiin laatikon mustaksi. Toinen laatikko kasataan vasta myöhemmin, kun mua hotsittaisi kokeilla sellaista kolmikerroksista porraslaatikkoa. Mutta nyt aloitetaan tuolla matalalla ja viljelykannella. Ensi visiitillä jos pääsisi jo istutushommiin.
IG-seuraajat voivat kevään ja kesän aikana seurailla erilaisia laatikkoversioita ja -vaiheita hästäkillä #mahdollisuuksienviljelylaatikko.

Mahdollisuuksien viljelylaatikko // Kekkilä*
Osmo color EcoGarden -puuöljy // Punavuoren rauta

*tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.

Leave a Reply