Kevätsiivous

Terveiset maalta. Täällä on hirveä kevätboosti menossa. Toin kotoa nuo Kekkilän Ruukkuportaat mummon esikasvatuksille, potmakerilla oli tuunattu illat pitkät paperiruukkuja. Ja katsokaapa mitä tuli makkariin. Kangaspuut, kyllä! Kunhan saadaan paikallinen loimenlaittaja kylään, niin jo alkaa louskutus kuulumaan. Ja sitten on siivottu. Sain jonkin aikaa sitten Dysonilta paketin, tuollaisen ladattavan varsi-imurin. Itsehän olen muotoilun suhteen hitusen simppelimmän tyylin ystävä, mutta tässä kyllä tuo vimosen päälle hiottu imuriteknologia ja huipputehot antavat anteeksi tuon tieteiselokuvaulkonäön. Dyson oli jonkin aikaa kaupungissa vessaimurina, kätevä myös siellä pitämään kissan vessan ympäristön siistinä, mutta nyt kun oli täällä mökillä kevätsiivouksen aika, niin päätettiin kuskata laite tänne.

– Sopii hyvin pieneen kesämökkiin, johdottomana näpsä käyttää ja riittää täysin tällaiseen alle 50 neliön torppaan.
– Tämän mallin imuteho vastaa johdollisten imureiden tehoa.
– Imurin teho ei hiivu vaan täyteen ladattuna sillä siivoaa täysillä 26 minuuttia. Sitten virta vaan loppuu seinään – ei siis sellaista kehnoa imutehoa missään vaiheessa.
– Pölysäiliön ansiosta ei tarvita mitään erillisiä pusseja tai suodattimia.
– 2 vuoden takuu.

Ja tietenkin aamusta perinteinen kirppisvisiitti. Bialetti löytyi vitosella, nippu kauniita aterimia eurolla ja ruokakaupasta chiasiemet. Kohta tehdään sellasta hippipuuroa että!

Dyson DC62 Animal -imuri* // mm. Stockmann, Prisma ja Allergiakauppa
Ruukkuportaat // Kekkilä // myynti mm. Finnish design shop
Boråstapeterin Scandinavian Designers -kokoelman kukkatapetti // Värisilmä

*tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.

One thought on “Kevätsiivous

  1. Dyson on kyllä ehdoton imureiden imuri.Meillä on kohta 8 vuotta vanha dyson eikä teho ole muuttunut miksikään.Ajattele että ennen ostin imurin kaks vuodessa kun meidän suurperheen/koiratalouden jälkiä siivosi.

Leave a Reply