It’s a Deko-time!

Piipahdin pitkästä aikaa Dekossa ja lopputuloksia on nähtävillä juuri ilmestyneessä lehdessä. Kevään kuumimpia värejä, materiaaleja ja aina niin ihastuttavia kukkia. Voi että oli taasen nastaa – kyllä tuo Deko on yksi mun lempilapsi. Ovat muuten uusineet nettisivutkin tässä juuri, käykää katsomassa.

Styling Susanna Vento // photography Pekka Holmström

Tuotetiedot ja lisää kuvia Deko 4/2015

PS. ja asiasta seinään. Kiitos kaikille Kylpyhuonekeskuksessa vierailleille, oli kiva nähdä teitä! Ja arvontakin suoritettiin, 150 e:n lahjakortti meni Tunne tilat -nimimerkille ja pienet lohdutuspalkinnot Sikurina ja Vihreä lintu -nimimerkeille sekä myymälässä osallistuneelle N. Pihlajasaarelle. Laittakaa nimenne, snailmail osoitteenne sekä e-mailinne pikkuvarpu@gmail.com, niin pistetään palkinnot matkaan. Onnea!

One thought on “It’s a Deko-time!

Leave a Reply