Kylpyhuonekeskus ja arvonta

Jokainen helsinkiläinen, joka on yhtään kylpyhuoneiden sisustamisesta tai remontoinnista kiinnostunut, tietää salettiin Kylpyhuonekeskuksen – sen Kampissa olevan, ristikkäin Hotelli Helgaa vastapäätä olevan kylpyhuonemyymälän. Siinä se ollut minun muistikuvaan iät ajat ja siis on toki jatkossakin, mutta nyt kuulkaas uudessa loistossa.
Kotimainen kylpyhuonekalustefirma Temal osti myymälän ja uudisti sen täysin. Temalillahan on ne kaapistot, joita saa viiden sentin välein ja syvyyksissäkin on vaihtoehtoja perinteisen 60 cm sijaan. Temalin lisäksi myymälästä löytyvät nyt Pukkilan laatat, Oraksen uudet Hansa-hanat, Sanka-suihkukalusteet, REJ Designin pyyhekuivaimet ja paljon muuta pienempää. Minulla oli siellä Saton projektissa paljon tiedusteluja herättävä iso pronssinsävyinen peili. Nyt Kylpyhuonekeskus edustaa tätä RT-Lasiakin ja sen värillisiä peilejä, eli värilliset peilit saatte myös täältä.
Keskustassa oleva myymälähän on täydellinen paikka putkiremonttien tai muuten kylpyhuonesaneerausten kanssa painiville, varsinkin niiden, joilla ei välttämättä ole autoa käytössä. Tuonne pääsee kätsysti vaikka jalan ja kaikki materiaalit ja tarvikkeet löytyvät saman katon alta.
 
Kun myymäläremontti kun alkoi, sain kunniakseni suunnitella näyteikkunoihin minikylppärit. 
Pieniin kaupunkiasuntoihin ajatelluista tiloista toinen nk. seniorikylpyhuone, jossa ikääntyminen tai liikuntarajoitteisuus näkyy luksuksena ja hohtaa kullan sävyssä. Toinen taasen ratkaisee pienen lapsiperheen tarpeet vain 45 cm syvällä kaapisto- ja pesukonekokonaisuudella.

Mutta nyt huhuu siellä lukijani – pienen gallupin aika? Kuinka monella on nyt tässä käsillä putkiremontti tai muuten kylpyhuoneen uudistaminen? Me kun haluaisimme kutsua teidät tuonne myymälään ikiomaan illanviettoon. Ajateltiin, että hankitaan paikalle sellainen asiantuntija, jolta saa tulla kysymään ne kaikki (ja tyhmimmätkin) putkiremontissa vaivaavat kysymykset – minkä ääniluokan hanan saa laittaa mihinkin, mistä tietää onko se tyyppihyväksytty ja passaako omaan kylppäriin, saako niitä putkia vetää seinän sisälle vai tartteeko tyytyä pintavetoihin jne. Ja jos on tilallisia ongelmia, niin sitten olisi myös sisustusarkkitehti siellä käytettävissä ihan ilmaiseksi.

Illaksi olemme kaavailleet torstaita 9.4. klo. 17:00-19:00 ja jos kysyttävää (ja viiniä riittää), niin viihdytään toki pidempääkin yhdessä. Tosiaan arkisen remonttirupattelun lomaan sopii varmasti kaikille pieni syöminen ja juominen? Vähän salaattia, pientä suolasta, viiniä, kahvia ja suklaata? Paikalla olisi myös muotoilija Sebastian Jansson, joka kertoo viimeisimmät suunnittelukuulumisensa Temalille. Illan aikana tehdyistä ostoksista saatte -20 %:n alennuksen, joten nyt kannattaa tulla lyömään luukkoon kaapisto-, hana-, laatta- yms. valinnat. 

Jotta päästään tunnelmaan ja saadaan illalle päänumero, pistetään kilpailu käyntiin. Äänestä kumpi ikkuna miellyttää sinua, seniori vai perhe, ja voita 150 e:n lahjakortti myymälään. Voittaja arvotaan illan päätteeksi viinitumussa – osallistu joko illan aikana myymälässä tai tämän postauksen kommenttilootaan. Tule mukaan jakamaan kylppäremonttifiiliksiä!


Kylpyhuonekeskus, Runeberginkatu 4, Helsinki. 

Ilmoittaudu iltaan tänne, niin ei lopu sitten juomat kesken: pikkuvarpu@gmail.com

Senior

Kylpyhuonekeskus:
Seinälaatta Harmony H10100K, 97 x 197 x 7 mm, kiiltävä valkoinen, Pukkila.
Iso betonilaatta seinää vasten Factory 8821/50, 497 x 497 x 9,7 mm, Taupe, Pukkila.
Kosteisiin tiloihin sopiva, kiillotettu ja värjätty betonilattia, Designbetoni.
Design-allaskaappi kahdella vetolaatikolla, musta, vetimet Lungo musta, leveys 90 cm syvyys 45 cm RD9045RB
sekä mustalla laminaattitasolla 900×450 LAM45MK, Temal.
Valkoinen Criss Cross –emaliallas, 35 x 35 cm, 9CC3535-01, Temal.
Hansa Designo –hana.
Suora tukikaide 300 mm, antibakteerinen kupari, kultainen ASC361933.
Habiluxin valkoinen suihkuverho 180 x 240 cm.
Grund 50 x 80 cm beige-valkoinen kylpyhuoneenmatto.

Muu rekvisiitta:
Iina Vuorivirran Vino-peili, Lokal.
Normann Copenhagenin Flip-peili ja Amp-riippuvalaisin, Out of the Dark.
Muuton Dots-seinäkoukku, Finnish design shop.
Pölli-jakkara, puusto.com 
PesusienetGranit.

Lapsiperhe

Kylpyhuonekeskus:
Temalin vain 45 cm syvä Combi-kylpyhuonekokonaisuus, leveys 120 cm syvyys 45 cm, kiiltävä valkoinen, vetimet Lungo valkoinen CR12045VG01.
Korkeat kaapit 2 kpl KKA3545 vasen- ja oikeakätiset, kiiltävä valkoinen, vedin Lungo valkoinen.
Candy- EVO4 W2643D-S-pyykinpesukone.
Hansa Ronda –hana.
Seinälaatat Harmony H20100M, 147 x 147 x 5,5 mm, himmeä valkoinen sekä Harmony H21100M, 147 x 147 x 5,5 mm, yksi reuna lasitettu himmeä, Pukkila.
Lattialaatta Natura Malmö, väri 622, 29 x 146 x 8 mm, verkossa 178 x 415 x 8 mm, Pukkila.
Pronssinsävyinen peili mittojen mukaan, RT-Lasi.
Tango BTH 351310 vesitoiminen kuivausteline, Rej Design.

Muu rekvisiitta:
Normann Copenhagenin Ducky-puuankka ja Block-tarjoiluvaunu, Out of the dark.
Mustavalkoinen VV-pyykkisäkki, varpunen.com
Vaippalaatikko, punoskori, ruukut, lasikellot ja pyyhkeet, Granit.

39 thoughts on “Kylpyhuonekeskus ja arvonta

  1. Moi Varpunen 🙂 Esittelen meidän ruotsalaisia muotituotteita julkkiksille ja merkittävimmille bloggaajille.Koska tyylisi sopii yhteen tuotemerkkimme kanssa, haluaiimme sinun testaavan paria.Meilaa minulle niin lähetän lisätietoja. Hauskaa päivänjatkoa!!Carl@sudio.se

  2. Lapsiperhe! Sopii omaan elämäntilanteeseen kuin silmä päähän. Ihana lattia ja viherkasvit! Mutta peiliksi valitsisin ehdottomasti Iina Vuorivirran Vino-peilin, jota olen ihaillut siitä asti kun näin kyseisen peilin ensimmäistä kertaa Lokalissa.Kylppärimme kaipaisi uutta laatoitusta, lavuaaria ja juurikin tuollaista kaunista, vekkulia, vinopeiliä.

  3. Seniorikylppäri!Vaikka lapsiperheen kylppärissä on monta ihanaa juttua, tällä hetkellä seniorikylppärin seinään kiinnitetty tukikaide tulisi tarpeeseen.

Leave a Reply