Teemu Järvi Illustrations

teemujärvi16

teemujärvi3

teemujärvi12

teemujärvi8

teemujärvi5

teemujärvi
Hyvää pääsiäistä kaikki puput ja tiput siellä. Voi miten nastaa onkaan tällaiset pitkät viikonloput, pyhäpäivien hiljentämät sähköpostit ja puhelimet. Nuuskuttelen rairuohoa, vaikkei se kyllä juuri miltään tuoksukaan.
Piipahdin tuossa kuluneella viikolla mökillä, nopsa kuvausmatka. Teillehän on varmasti tuttuja Teemu Järven puulle ja paperille tehdyt eläinaiheiset grafiikat? Itse olen ihastellut noita pitkään, itse asiassa koko tyyppi teki lyömättömän vaikutuksen joskus somevideolla, missä kalansuomuista tehty discopallo heitteli valopilkkujaan erämökin tummille hirsiseinille. Miten kukaan voi keksiä, saatikka tehdä sellaisen – ei juma ja just hyvä! Nyt tämä luontoaiheisiin erikoistunut taiteilija ja muotoilija on tehnyt jotain hitusen kaupallisempaa, mutta taatulla tyylillä. Tuttuja grafiikanaiheita saa nyt myös julisteina, mikä on tietenkin kukkarolle hitusen kepeämpi vaihtoehto. Ja minä sain kunniakseni tehdä kuvat. Terveiset mökiltä ja kiitos Teemu!

Jänis // Hare, 70 x 50 cm, 150 g mattapaperi, Teemu Järvi Illustrations.
Kauris // Deer, 50 x 70 cm, 150 g mattapaperi, Teemu Järvi Illustrations.
Kettu // Fox, 50 x 70 cm, 150 g mattapaperi, Teemu Järvi Illustrations.
,

 

4 thoughts on “Teemu Järvi Illustrations

  1. Tää oli ehdottomasti hyvä uutinen 🙂 Niin kauan oon kuolannut tota kettua, mutta hinta on tullut vastaan. Nyt se lähtee tilaukseen.

Leave a Reply