Kinnasand III

Nyt viikaroidaan! Meillä kotona eletään paljettien ja strassien välkehdittämää prinsessa-arkea, joten toisinaan on niin rentouttavaa päästä suunnittelemaan kuvauslastenhuoneita, joissa oma silmä ja sielu lepäisi. Iso piirustuspöytä, niukasti leluja, enemmän maalaus- ja askarteluvälineitä ja muutama style tuote.
Tuohon maalaukselliseen teemaan valikoin noilla hapsupäätyisen Fluxin. Silkkisen tuntuiset hapsut ovat käsinvärjätyt ja niitä voi halutessa huoltaa luonnonharjalla. Ihan My little Pony -kamaa. Liukuvärjättyjen hapsujen rinnalle sopi tuo paperimainen verho, joka on kuin rytistetty iso paperiarkki. Toinen puoli valkoinen, toinen värillinen.

Kattava valikoima Kinnasandin mattoja sekä verhokankaita löytyy Stockmannilta, mutta jälleenmyyjiä löytyy ympäri Suomen.
Lisätietoja tuotteista ja jälleenmyyjistä voi tiedustella osoitteesta: finland@kvadrat.org.

Flux-matto // Kinnasand
SKATER-verhokangas // Kinnasand
Verhoripustus // Contract Deco
Boul-nahkareppu // Month of Sundays 
Itse maalattu ja matalammaksi sahattu Frosta-jakkara // Ikea 
Julisteet // Kauniste, Fine little day ja VV

Styling // Susanna Vento, assistentti Pinja Forsman

Leave a Reply