Kinnasand II

Kinnasandin tekstiileihin pääsitte jo pureutumaan toissa päivänä. Hypätään nyt seuraavana makkariin. Tuota hienosti kudottua liukuvärimattoa saa useissa eri väreissä, laatu aivan huippuluokkaa. Verhoiksi valikoin ihastuttavan säkkikangasmaisen pellavan. Rakenteeltaan rouhea, mutta tunnultaan pehmeä pellavasidos on ikäänkuin pinnaltaan maalattu. Aivan kuin kangas olisi ollut lattialla ja siihen olisi telattu yksi värikerros. Ei se tietenkään noin ole värjätty, mutta oivallatte värin tunnun ja fiiliksen. Kyseistä pellavaa saa monissa eri sävyissä, myös ihan luonnonvalkoisena kuten petauksen torkkupeitteenä.

Lisätietoja tuotteista ja jälleenmyyjistä voi tiedustella osoitteesta: finland@kvadrat.org.

Harmaa-valkoinen Bond-matto, väri 0013 // Kinnasand
Verhona ja torkkupeitteenä Mezzo-kangas 100% pellavaa, 6756-023 // Kinnasand 
Verhoripustus // Contract Deco
J.F. by Finlayson -pellavapussilakanat // Finlayson
Betoninvärinen ruukku // Ikea
Viherkasvit // Plantagen
Juliste // All the way to Paris
The Dots-ripustin // Finnish design shop
Acnen t-paita // Beam Helsinki

Styling // Susanna Vento, assistentti Pinja Forsman

7 thoughts on “Kinnasand II

Leave a Reply