Kinnasand I

Tein ennen reissuun lähtöä kuvausrupeaman Kinnasandille,
joka on vuodesta 2012 ollut osa tanskalaista tekstiiliyritystä Kvadratia. Kinnasandin juuret ovat 1800-luvulla ja sieltä tähän päivään saakka yrityksen osaaminenhan on luonnollisesti kehittynyt aivan omaan luokkaansa. Jos jollakin, niin Kinnasandilla on ne viimeisen päälle hiotut tekniset kankaat, hienoimmat materiaalit ja erehtymättömät tekniikat kankaiden ja lankojen käsittelyihin. Ja vaikka tekstiilien high-end osaaminen on omaa luokkaansa, designia ei ole unohdettu.
Työbriefissä kävin läpi viimeisintä mallistoa ja voi mahdotonta miten makeat matot heillä onkaan. Ja tietenkin täysin 100% Uuden Seelannin villaa. Verhokankaissa taasen rouheat, säkkikangasmaiset pellavat ja paperiset rytistyvät verhot iskivät minuun.
Jos Kvadrat on verhoilukankaiden aatelia, verhokankaissa ja matoissa kannattaa korvan taakse laittaa Kinnasand. Tanskalaisyrityksen showroom löytyy Punavuoresta, mutta tuotteita ja näytteitä pääsee ihastelemaan myös jälleemyyjillä. Kattava valikoima Kinnasandin mattoja sekä verhokankaita löytyy Stockmannilta, mutta jälleenmyyjiä löytyy ympäri Suomen.
Lisätietoja tuotteista ja jälleenmyyjistä voi tiedustella osoitteesta: finland@kvadrat.org.

Tassel-matto, väri 0010 // Kinnasand
Kapea Twist-matto, väri 0014 // Kinnasand
Cracks -verho, väri 001, 100% polyesteri Trevira CS // Kinnasand 
Verhoripustus // Contract Deco
Knot-tuolit // Normann Copenhagen // Out of the dark
About a table // Hay

Styling // Susanna Vento, assistentti Pinja Forsman

5 thoughts on “Kinnasand I

Leave a Reply