Bloggers tour London // The New Craftsmen

Best regards from London again! Reissun ehdoton lemapparini oli The New Craftsmen – yritys, joka palauttaa kovaan tahtiin käsityön arvostusta. Puisia ja keraamisia käyttöesineitä, ihastuttavia tekstiilejä ja viehättävä kokoelma huonekaluja. Pääsimme osallistumaan tekstiilitaiteilija ja suunnittelija Lola Lelyn työpajaan ja aplikoimme illallisille omat kattaustekstiilit. Tsiisus miten rentouttavaa touhua. Jos olet yhtään Kinfolkhenkinen, käy katsastamassa mallisto ja tutustu sen ihastuttavan rouheisiin ja puhtaan aitoihin tuotteisiin. I love.

Nyt juuri The New Craftsmeneillä alkaa mielenkiintoinen näyttely. Saimme vierailumme aikana esimakua tästä Mindful Living -projektista. The New Craftsmen pyysi suunnittelija Gareth Nealia luomaan 10 tuotetta, jotka täyttävät hänen tarpeet niin fyysiesti kuin henkisesti. Juurille paluuseen ja tarpeiten tunnusteluun oli paikkana pienen pieni askeettinen mökki, jossa jokainen tuote alkoi syntymään sen mukaan kuin tarve syntyi – kulho, kun tarvitsi keitolle astian, tuoli, kun tarve istua jne. Hullun mielenkiintoinen ja katsokaa nyt tuo paikka. Kyllä minäkin menisin sinne oikein mielelläni miettimään, mitä sitä tässä elämässä oikeasti tarvitsee.
Nyt Lontoon matkaajat, don’t miss the spot!

The New Craftsmen

Bloggers Tour 2015 London
#BloggersTourLDN #BloggersAtMine

*Vierailun mahdollisti at{mine}, tervetuloa liittymään joukkoon!

One thought on “Bloggers tour London // The New Craftsmen

Leave a Reply