Helsingin ensimmäiset kahvifestivaalit

Kävin viikolla hakee aamukahvit tuosta naapurin Sis.delistä ja huomasin pöydällä flyerin. Helsinki Coffee Festival ja tämä viikonloppu. Loistava homma! Suuntasin aamupäivästä Suvilahden Kattilahalliin, jossa pari päiväinen tapahtuma järjestiin. Paikalla oli pienpaahtimoita, kahviloita ja laitevalmistajia. Häppeninki oli molempina päivinä kellotettu pariin erään – aamukahvit ja iltapäiväkahvit. Tarkoitti siis sitä, ettei missään vaiheessa tullut hirveitä jonoja ja tungosta, ja jokainen vieras pääsi rauhassa maistelemaan kahveja ja tutkimaan laitteita. Ihan siis huipputilaisuus tällaiselle kahviloverille. Tässä yhteydessä en käytä enää itsestäni sanaa kahvihifistelijä, nimittäin nyt olen kohdannut hallillisen sellaisia. Jumaliste mihin sfäärehin tuon kahvin tekemisen voi viedä. Siis välillä nauroimme ystäväni kanssa yhdessä ääneen, että ei saakeli missä me ollaan ja kato nyt näitä tyyppejä. Täydellinen mesta meille, mutta kyllä siinä olisi moni maakunnanmatti saattanut sanoa, että ette helekutissa ole tosissanne. Tapahtumasta löytyy kuvia IGssä #HelsinkiCoffeeFestival #HCF2015 ja #kahvivallankumous
Kuvien herkuilla ensi viikkoon, kahvit Good life coffee ja Johan & Nyström.

One thought on “Helsingin ensimmäiset kahvifestivaalit

Leave a Reply