Bloggers Tour London // B&O Play

Mä olen testannut tässä viime vuonna aika monta to go. -kaiutinta. Bosea ja Nudea löytyy, mutta nyt siirryttiin astetta järeämpiin vehkeisiin. B&O Playlla on parikin erilaista vaihtoehtoa ja luonnollisesti kilpailijoihinsa verrattuna painii hitusen kovemmassa hintaluokassa. Mutta ei siis aivan mahdottomia, varsinkaan kuin huippuäänenlaadun lisäksi ulkoasusta ei ole tingitty. Suurempi Beolit15 -kaiutin ja littanampi A2 kannettava ovat molemmat on Cecilie Manzin piirtämiä, hinnat 499 e ja 349 e. Pääsimme testaamaan niin kaiuttimia kuin johdottomia kuulokkeita tuolla kimppakämpässämme. Tietenkin toimivat huippuhyvin – se nyt on selvää, mutta 10 pistettä siitä, että high end tuotteiden takaa löytyi myös freshi huippudesigneri.
Muu rekvisiitta Nest.co.uk 

B&O Play

#BloggersTourLDN #BloggersAtMine

Leave a Reply