Bloggers Tour London // Nest.co.uk

Terveiset lentokentältä. Palasin eilen Pariisista ja odotan nyt lentoa Reykjavikiin. Myrskyn takia lento peruttu ja odotan uutta korvaavaa, joten ennätän nyt päivittämään viime viikon Lontoon reissumatskua.
Näillä Bloggers toureilla pääsemme usein tutustumaan mitä makeimpiin hotelleihin, mutta tällä kertaa Lontoossa olikin jotain vielä spessumpaa. Olimme vuokranneet Air Bnb:ltä asunnon  Portobello Roadilta Notting Hillistä ja siellä meidän koko seurua eli kuin Big Brotherissa ikään. Nest.co.uk oli lähettänyt kuorman huonekaluja ja sisustustavaraa, joten saimme vielä pistää kämpän mieleiseksi. Kuvat minä ja Linda Elmin.

Huonekalut ja sisustustavarat // Nest.co.uk

Bloggers Tour 2015 London
#BloggersTourLDN #BloggersAtMine

2 thoughts on “Bloggers Tour London // Nest.co.uk

Leave a Reply