Bloggers Tour London // Buster+Punch

Vierailimme Bloggers Tourilla Lontoossa myös Buster+Punchissa, mikä oli minulle täysin uusi ja vieras brändi. Johtuu ehkä siitä, etten ole juurikaan mikään rock’n roll tai motoristisisustusten ystävä, ja tuossa on minusta hitusen sellaista vibaa. Mutta heidän preseä kuunnellassa hoksasin, että toki sieltä löytyi jotain myös minun makuuni. Jos tekisin ravintola- tai julkitilasisustuksia, niin katsokaapa millaisia katkaisijoita ja pistorasioita heillä on. Kaikki täyttä metallia ja värisävyvaihtoehtoja metalliväreistä mustiin ja valkoisiin. Ja vaikka onkin brittimerkki ja eri pistokkeet, niin heiltä saa siis myös skanditiloihin passaavia.
Jos juuri nyt ei ole pistoke- tai katkaisintarvetta, niin poltimoja tarttee aina. Ylihuomenna Buster+Punch julkaisee upouuden Buster bulb -ledpolttimomallistonsa. Kovin on tyylikäs ja saatavilla oikein viehättävän värisissä laseissa.

Buster+Punch

Bloggers Tour 2015 London 
#BloggersTourLDN #BloggersAtMine

Leave a Reply