Tanssiaiset

Advertisement

Sain Iittalalta reilun lähetyksen, laatikkotolkulla Tanssia. Ja sen pariksi mielestäni parhaiten sopivia Iittalan osia. Tällaisena minimalistina puu, korkki, valkoinen ja harmaa lasi tekevät kyllä oikein miellyttävän yhdistelmän runsaalle kuviomaailmalle.
Kävin viime viikolla Köpiksessä ja lentokentältä matkaan tarttui style ruokalehti. Sitä tuossa selatessa hoksasin, että Tanssihan on just mitä parhain astiasto yhdistettäväksi juhlaviin riistaruokiin. Minulle ainakin tuon kuviomaailman mielikuva on hyvin komeaa, vahvaa – vähän sellaista herrastelumeininkiä.
No meillä ei juurkaan peuraa pöydässä ole, tässä arjessa Tanssi pääsee nyt aamiaispöytään. Kulhot ovat tyttöjen mieleen, olen varmasti sitä aikaisemminkin täällä selittänyt. Meillä lapset eivät tarvitse erikseen mitään lastenastioita – runsaasti ja kauniisti kuvioidut, arvonsa pitävät posliinit ajavat saman asian eikä jää melamiinit laatikoihin pyörimään.

Tätä Tanssia riittää nyt muidenkin iloksi. Katso tästä linkistä mikä Tanssin osasista on suosikkisi, kerro se kommenttikenttään, laita mukaan e-mail osoite ja arvon viikon päästä (3.2.) kaikkien vastanneiden kesken 250 e:n arvosta Tanssi-tuotteita. Älkääkä unohtako Tanssi-tekstiilejä, nekin kuuluvat valikoimaan.

Tanssi-astiat // Iittala*
Valkoiset Teema-lautaset, suuri tarjoiluvati ja kaadin // Iittala*
Isot Kartio-lasit harmaana // Iittala*
Puinen leikkuulauta // Snug.
Puiset munakupit tuliaisena Kööpenhaminasta

*Varpunen + Iittala blogiyhteistyö

134 thoughts on “Tanssiaiset

  1. Mun lemppareita ovat isot matalat lautaset ja mukit. Haapaniemi on mun suosikkisuunnittelijoita, hyvää työtä häneltä jälleen!jt78574@uta.fi

  2. Ooh ja wau! Kyllä kelpaisi taas ihmisen juhlia järjestää jos pöytä olisi katettu Tanssi lautasille. Koko sarja on upea, mutta suuret ruokalautaset mielettömimmät.

  3. Valinta kohdistuu kahvikuppeihin, vaikka en niitä linkin takaa löytänytkään. Kulhot ovat myös oivat ja niille olisikin käyttöä meillä!

  4. Loistavaa Klaus! Aina saa ihmetellä hänen persoonallista ja kaunista työnjälkeä! Lautanen, jota koristaa kettupari on kyllä kaunis, mutta käännyn kuitenkin kahvikupin puolelle!isotalo.janita@hotmail.com

  5. Tämä sarja on niin ihana! Olisipa kaapissa tilaa hieman enemmän niin voisi uusia kalustoa 😉 Kulhot ovat lempparini.laura.heikkinen at pp.nic.fi

  6. Täytyy sanoa, että nyt on kyllä nähty tähän mennessä blogimaailman kaunein Tanssi-sarjan markkinointikuvasarja! Omaperäinen, ja onnistunut värien yhdistely. Todella kaunis!Itse tykkään sarjan isoista kahvimukeista ja haaveissa on hankkia ainakin sellainen peltinen säilytyspurkki.

Leave a Reply