Mikä mikä maassa

Olen tässä jonkin tovin puuhastellut näyttelyapuna. Pääsin onnekkaasti koostamaan Lokalin Katjan rinnalla uutta näyttelyä, joka aukesi viime viikon torstaina. Niin inspiroiva ja uutta opettava projekti. Ja parastahan on aina se uudelle alueelle uskaltautuminen. Mikä mikä lyhyt oppimäärä tuli suoritettua!
Suurin rikkaus oli tutustua ennalta tuntemattomiin nykytaiteilijoihin. Uusin ihastukseni on ehdottomasti valokuvataiteilija Anni Leppälä. Tutumpi Janine Rewell räjäytti jälleen tajunnan uusilla Nooks-nukketaloillaan. Käsittämättömän luova ja nähtävästi rajattoman mielikuvituksen omaava neito. Ah! Minun ikilempparin, Hanna Konolan kanssa teimme varta vasten uutta näyttelyä varten. Hanna kuvitti Lokalille suloiset leikkipalikat, jotka salettiin haluaa aikuinenkin. Voisin luetella tässä loputtomasti näyttelyn aarteita, Jenni Rope, Etana Editions, Laura Merz jne., mutta käykää itse katsomassa. Tervemenoa kadottamaan ikäsi Mikä-mikä-maahan!

Lokal Exhibition #24 – Mikä mikä on koko perheelle suunnattu näyttely, joka esittelee lapsenmielisiä, mielikuvituksellisia ja leikkisyydestä inspiroituneita, suomalaisten taiteilijoiden ja muotoilijoiden teoksia ja esineitä. Näyttely helmikuun loppuun saakka: ti -pe 12-18, la 12-15.

Pirtelö Y411 ja Tomaatti M316 -liitutaulumaalit // Tikkurila 
Blocks by Hanna Konola for Lokal // Lokal
Nooks-dollhouses by Janine Rewell // Lokal
Trays and trivets by Ruth Landesa // Lokal
Posters by Hanna Konola // Lokal
Cat and bear bowls by Sofie Hägerström // Lokal
Mirror by Iina Vuorivirta // Lokal

Niin ja kiitos Siwa tarjoiluista. Minähän kiljuin silloin riemusta, kun Espalle aukesi uusi 24 h lähikauppa. Miettikää nyt vaikka ensi kesää Espan puistossa, tuon lähempää ei piknikherkkuja enää voi hakea. Mutta siis kiljahdukseni kuultiin. Minulle tuli 100 euron lahjakortti, jolla saan järkätä kemut. Tuoreet hedelmät, smoothiet, pähkinät, leivontatarpeet, juomat sun muut – sillähän sai vaikka mitä. Tack så mycket, nähdään pian!

Yhteistyössä Suomen Lähikauppa 

10 thoughts on “Mikä mikä maassa

Leave a Reply