Tukholmaan menijät hoi!

Itse jouduin nyt jättämään väliin nuo Tukholman messut, mutta te ketkä sinne olette menossa, tässä ehdoton menovinkki. (Sanomattakin selvää, että oheistapahtumat ovat usein satakertaa mielenkiintoisempia kuin itse messut)

Suomalaiset ja islantilaiset muotoilijat yhdistivät voimansa ja muuttivat yhteen designviikon ajaksi Tukholman keskustassa. WE LIVE HERE on näyttelyn ja tapahtumatilan yhdistelmä, jossa asunto on sisustettu nimekkäimpien suomalaisten ja islantilaisten nykymuotoilijoiden tuotteilla. Näyttely keskittyy muuttoon ja leikkii esinepareilla, tuplilla, joita usein syntyy, kun kaksi ihmistä muuttaa yhteen. Näyttelyn tavoitteena on ollut tuoda esiin sitä, mikä on juuri nyt kiinnostavaa, ei niinkään uutuuksia, jotka aina hallitsevat muotoilukeskustelua.

Näyttelyn ovat kuratoineet ja suunnitelleet Elina Aalto, Marika Tesolin ja Hlin Helga Gudlaugsdóttir. 

Suomesta mukana ovat: Aalto+Aalto, Artek, Martin Born, Choice, Com-pa-ny, CTRL, Error Collective, Hanna Anonen, Flora & Laura, Harri Koskinen, HEM, Iina Vuorivirta, Kasper Nyman, Katriina Nuutinen, Kirsi Enkovaara, Klaus Haapaniemi, Kustaa Saksi, Kuula + Jylhä, Linda Linko, Mari Isopahkala, Maija Puoskari, Man Yau, Mika Tolvanen, Mikko Laakkonen, Minna Parikka, Poiat, POP table, R/H, Saana ja Olli, Teemu Järvi, Teemu Keisteri, &Bros

Islannista: Águsta Sveinsdóttir, Anna Thorunn, Berlinord, Brynjar Sigurðarson, Dora Hansen, Dögg Design, Fiona Cribben, Færid, Garðar Eyjólfsson, GO FORM, Ihanna, Hanna Dís Whitehead, HAF Studio, Hugdetta, Katrin Olina, Kría Jewelry, Kronkron, Magnea Einarsdóttir, Mary, Scintilla, Postulina, Sigga Heimis, Sigga Rún, Siggi Eggertsson, Snæfrið & Hildigunnur, STAKA, Studio Bility, Tinna Gunnarsdóttir, TOS Design, Unnur Valdís, Umemi, Vík Prjónsdóttir, Volki, Þórunn Arnadóttir

Ruotsista: Form Us With Love, Färg & Blanche, Katrin Greiling, Monica Förster, TAF Architects

WE LIVE HERE, Regeringsgatan 86, 11139 Stockhom

Asunto on auki yleisölle ti 3.2. klo. 11–16, ke 4.2. klo. 11–16 ja pe 6.2. klo. 11–16.
Viikonloppuna tila on tarkoitettu perheille ja luvassa on mielenkiintoisia työpajoja.
Aikataulu löytyy osoitteesta http://www.stockholmdesignweek.com

Kuvat // Milis Smith

2 thoughts on “Tukholmaan menijät hoi!

Leave a Reply