Kekkilän uutuudet 2015

Monelle puutarha-alan aamuvirkulle ei postaukseni ole uutinen, mutta uneliaille ja muille meneville tässä nopeasti uutisia Kekkilältä. Tänä aamuna Kekkilä esitteli kevään uutuudet ravintola Brondassa ja itse olin mukana stailaamassa tilaisuuden ilmeen. Uudet erikoismullat, viljelylaatikot, laatikoiden pinottavuutta helpottavat korotushelat, viljelylaatikoiden kannet, puutarha-aita ja kuivikekäymälä paljastettiin aamuvarhain – lisäkuvia ja infoa löydätte enemmän heidän sivuillaan. Ja sokerina pohjalla uutukaiset videot, jotka inspiroivat salettiin siemenostoksille ja esikasvatteluun. Aika mieletön mies tuo Kekkilän puutarhuri.

Puutarha-aita, viljelylaatikot ja erikoismullat // Kekkilä
Julia Lundstenin Biker Low -kumisaappaat // Nokian Jalkineet
Puulaatikot ja metallikauha // Granit

One thought on “Kekkilän uutuudet 2015

Leave a Reply