Varpunen + Himmee


Mukavaa sunnuntaita! Tein tuossa loppiaisena hieman hommia. Himmee on uusi kotimainen valaisinsarja, joka takana on suunnittelija Timo Niskanen. Puutyönopettajana toimivalla Timolla on historiaa valaisinsuunnittelijana, mutta nyt viimein päätyi luomaan oman mallistonsa. Suunnittelun lisäksi valmistus, markkinointi ja myynti ovat omissa käsissä, joten hommaa piisaa. Minä jeesasin miestä mäessä ja kuvasin muutamia uusia somekuvia Toadista ja Fillystä. Tässä hieman esimakua, lisää kuvia Himmeen Pinterestissä.
PS. Katsokaa nuo Toadin laatikot. Genius.
*Varpunen + Himmee blogiyhteistyö

3 thoughts on “Varpunen + Himmee

 1. Valaisin olisi täydellinen meidän olkkariin! Ja uskon, että lapset ei panisi pahaksi keittiötäkään. :)Mukavaa, kaunista alkanutta vuotta!

 2. Hello !
  Which is your language ?
  I like yur kitchen block but cannot understand your explanations….
  Thanks for more details…!
  Regards
  Anne (from France)

Leave a Reply