Tule mun kanssa shoppailemaan!

Terve taas! Tein viime viikolla Granitille näyteikkunan – tarjolle annettiin joukko uutuustuotteita, teemaksi syksyn valoa ja lopulle vapaat kädet. Olipa nastaa vaihtelua ja lopputulos omanäköinen!

En ole mikään hirmu ostelija, mutta jos nyt jotain pientä sisustustavarapulaa tulee, aika monesti on ratkaisu löytynyt juuri Granitista. Tyylikkäitä, pelkistettyjä, asiansa hoitavia ja materiaali- ja värimaailmaltaan harmonisia tavaroita.
Mitäs sanoisitte, jos mentäisiin yhdessä shoppailemaan Granitiin? Sellainen on nimittäin nyt mahdollista. Päätimme pitää Granitin ja Varpusen yhteisen illan, jolloin voidaan porukalla siellä sitten hiplailla kaikkia ihanuuksia normaaliaukioloajan jälkeen. Ilta on torstaina 9.10. klo. 19-21:00, paikkana Bulevardin Granit, (Bulevardi 2-4) ja jokainen saa ostoksistaan 20% alennuksen (pienin poikkeuksin, espressokone jää pois alennuksista!). Olisi niin mukava nähdä teitä seuraajani ihan ilmielävinä, vaihdella sana jos toinenkin ja jos en aina ole ennättänyt kommenttilootan kyselyihin vastailemaan, niin nyt saa tulla kysymään ihan kasvotusten. Eikä ilmoittautumisiakaan tarvita, sinne vaan ovesta sisään, suunnitellusti tai sattumalta.
Minulla on jo oma ostoslista raapustettuna ja näitä Granit-lemppareitani ja ostosvinkkejä alan tipauttelemaan tästä päivästä lukien tuolla Instagramin puolella. Katsasta #granitbyvarpunen

Ja jos kyseinen ilta ei natsaa, niin sinulla on toinenkin mahku käyttää alea:
1. Nappaa kuva Granit+Varpunen -ikkunasta
2. Jaa Instagramissa tai FB:ssä tai muussa somekanavassasi hästäkillä #granitbyvarpunen
3. Näytä jako kassalla ja saat 20% alennuksen yhdestä tuotteesta.
Kampanja on voimassa 2.-22.10.

Toivottavasti nähdään pian!

*Varpunen + Granit blogiyhteistyö toteutettu yhdessä Suomen Blogimedian kanssa.

5 thoughts on “Tule mun kanssa shoppailemaan!

  1. Ihanaa, just ajattelin alkuviikosta että pitää joku päivä käydä Granitin myymälässä kurkkaamassa, kun nettisivuilla on kaikkea ihanaa. 🙂

Leave a Reply