Varpunen + Tikkurila

Hyvää tiistaita! Tänään on hyvä päivä juhlistaa minun uutta yhteistyötä! Varpunen ja Tikkurila ovat lyöneet hynttyitä yhteen ja tulemme tekemään teille inspiroivia ja opastavia maalausideoita nyt ja tulevaisuudessa. Ja parasta tässä on se, että kaikki ideat toteutetaan joko kaupunkikodissa tai mökillä, joten meidän menosta inspiroituville on vihdoin tiedossa kunnon työohjeet, värikoodit ja ostoslistat.

Pari viikkoa sitten valkoinen makuuhuoneemme sai sävyä pintaan. Tikkurilan Liitu-maalia eli sitä nk. liitutaulumaalia saa nyt ihan mihin tahansa väriin sävytettynä. Meille tuli todella kaunis harmahtava malva. Juuri nappi – tuo väriä, muttei määrää, ja on valkoisen ja puun rinnalla tarpeeksi neutraali vielä muille sisustusväreille. Seinänmaalauksen työohjeet, vaihekuvat ja värikoodit löydät täältä. Makkariin tehtiin myös jänskä juttu toisella uutuustuotteella: pimeässä hohtavalla Taika Glow-maalilla. Arvanneet työvaihekuvasta mikä syntyi tyttöjen iloksi. Tarkista täältä.

Koko makuuhuoneen lopputulos on nähtävillä täällä!

Maalit ja työohjeet // paints // Tikkurila*
Sänky // bed // DIY
Pukkijalat // table legs // Smyygi
Pöytävalaisin // table lamp // Mosa Interiors
Seinäkoukut // hooks // Studio Macura
Sienijakkara // Verstasmyymälä Sampola ja Tikkurila*
Riippuvalasin // lamp // fleamarket find
Tuoli ja yöpöytä // chair and side table // Vitra

*Varpunen + Tikkurila blogiyhteistyö toteutettu yhdessä Suomen Blogimedian kanssa.

4 thoughts on “Varpunen + Tikkurila

Leave a Reply