Propsit kotiin

Hyvää keskiviikkoa! Alkuviikko sujahti kuvauksissa, nyt jälleen täällä. Ja kuten aika monesti tuppaa tapahtumaan, kuormasta jää jotain kotiinkin. Ostin keittiön pöydän päähän yhden maailman siroimmista tuoleista, joka kaiken kukkuraksi on pitkästä aikaa uudennäköinen tuoli. Testissä yksi ja jos oikein hyväksi istuttavaksi osoittautuu, hankitaan hänelle kaveri.
Sitten hieman korvan taakse laitettavaa. Osa tietää varmasti Iina Vuorivirran, mutta jos nimi on nyt mennyt ohi, niin korkea aika pistää mieleen. Ensimmäiset keraamiset valaisimet olivat jo omaa luokkaansa, mutta katsokaapa tätä peiliä. Klassikkomatskua, samalla ajassa ja keskeltä kuvan taittavana hieno oivallus. Peiliä saa kahdessa koossa ja muutamalla erivärisellä metallikehyksellä. Kymmenen pistettä Iina Vuorivirta.
Keittiön pöydän jaloista kerron tässä joku päivä lisää, mutta kun kyselyjä on jo tullut, niin siis näitä saa mittatilauksesta, tekijänä Vatanen design. Kiireisimmät meiliä sinne, muuten uutista tästäkin tulokkaasta pian tiedossa.

Nomad-peili // mirror // design Iina Vuorivirta // Lokal Helsinki
Afteroom-tuoli // chair // menu // Finnish design shop
Pöydän jalat // Vatanen design

5 thoughts on “Propsit kotiin

  1. Cabinet vuodelta 2010 on siis Iinan tekemä luomus.Tykkäsin Iinasta jo ennen kuin tiesin kuka hän oli :).Huippu töitä. Tätä naista jään seuraamaan.

  2. Oi vitsi teillä on nyt siis tuo unelmatuoli! Mäkin olen noita himotellut meidän ruoapöydän ympärille, ihan neljän kappaleen verran. Teillekö voi siis tulla koeistumaan? 😉

Leave a Reply