Mainiosti kotiinkin

Muistatte varmasti Mainion, jonka ensimmäisestä mallistosta hihkuin aikanaan. Nyt hihkutaan uudelleen, pääasiassa sitä, että Mainio on laajentanut myös sisustuksen saralle. Mainioita collegevaatteita selkeillä kuoseilla ja nyt niitä myös collegetyynyliinoina, vauvanpeitteinä ja vuodevaatteina. Ja voi miten hyvää teki myös uudet tummemmat värit. Noissa yhdistyy minun tämän hetken ehdoton lempiväripari – kylmä havunvihreä ja terracotta. Vaaleiden ystäville on vaihtoehtoina raikas sinivalkoinen, kuten yhdessä kuvassa näkyy. Nuo kaksi tyynyliinaa arvonkin teidän lukijoiden kesken – kerro kommenttikenttään sinun tämän syksyn lempiväripari, niin minä tyttö arvon viikon päästä (12.9.) voittajan.

Mainion löydät nyt tulevina viikonloppuina Design weekin häpeningeistä. Huomenna ja sunnuntaina Design Marketissa Kaapelilla ja seuraavana viikonloppuna Teurastamolla Little Marketissa. Molemmissa pääsee tekemään edullisia shoppailuja ja hiplaamaan ensimmäisiä kappaleita syksyn uutuuksista. Sisustustuotteita on enemmänkin myyntiin saakka Design Marketissa.

Hyvä Mainio!

Pilkkutunika ja tyynyliinat // Mainio clothing*

*Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.

41 thoughts on “Mainiosti kotiinkin

  1. jostain syystä kaupassa tai muitten päällä ne perinteiset syksyvärit , kuten sinapinkeltainen ja petrolinsininen kummasti miellyttää silmää, vaikken itse taidakaan omistaa mitään kummankaan väristä 😀

  2. Tykkään myös tuollaisesta kylmästä havunvihrestä,tai ehkäpä oikein tummasta mintunvihreästä ja sellaisesta kanervan vaaleanpunaisesta.

  3. Ihanan näköisiä nuo uudet Mainion sisustustuotteet! Ja kauniilta näyttää tuo havunvihreän ja tumman oranssin yhdistelmäkin…itselle tämän syksyn väri on jostain syystä ollut voimakkaasti tumma turkoosi ja pienenä lisänä kupari..!

  4. Kyllä se on yönmustansininen (takuulla oikea sana) ja siihen terracotan oranssi. Tämä kai on ollut pinnalla jo ennenkin, mutta lämpenen hitaasti ja sitten pidänkin värit mukanani pitkään. 🙂

  5. Voi miten ihania kaikki mainiot, pakko oli käydä outletissa ostoksilla 🙂 vielä toivon tuota tyynyparia, jossa siis syksyn yksi kiinnostavimmista väripareista 🙂

  6. Mies jo kielsi tuomasta kotiin yhtään enempää vanhan roosan väristä tavaraa, mutta kun se väri on niin hurmaava! Varsinkin kun sen yhdistää harmaaseen. Ja mulla ei oo tapana ollu välittää kielloista… 🙂

  7. Kuunvaihteen tuleva muutto on saanut mut kaipailemaan muutosta myös kodin tekstiilikavalkaadiin. Suosikkeja just nyt ovat syvät ja kymät jalokivivärit, erityisesti vihreät, siniset ja keltaiset.

Leave a Reply