Toimittajien tusina 2014

Sisustustoimittajat ry. on jälleen valikoinut 12 hyvää. Toimittajien Tusinalla yhdistys haluaa nostaa esiin toimivaa, kotimaista arjen designia. Palkituissa esineissä kiteytyy hyvä muotoilu, joka vetoaa käyttäjän arvoihin ja kaikkiin aisteihin. Valitut tuotteet ovat suurelta osin lähellä tuotettua ja suunniteltua designia. Tyylillä toteutetut tuotteet vastaavat tämän päivän tarpeisiin. Nämä 12 on nyt koottu omaksi konttinäyttelyksi Teurastamolle ja avoinna Design weekin ajan tuonne sunnuntaille 14.9.

Itselläni oli sormet pelissä tuon näyttelyilmeen suunnittelussa. Kuvista voit jo vaklata osan tuotteista, mutta käy ihmeessä ihastelemassa livenä. Kontteja on siellä useampiakin, kaikissa jotain uutta nastaa ihmeteltävää. Avajaisia vietetään nyt pe illalla klo. 18:00 -> 

Tarjonta on ilmaista iloa kaikille kaupunkilaisille! Tervemenoa.

1. Unmonday-kaiutin
2. Shapes-elementti / Temal
3. Kivi-pyyhkeet / Lapuan Kankurit
4. Alma-valaisin / Innojok
5. POP Table
6. Koko iäksi –matto / MUM’s
7. Lokal-sarja / Nathalie Lahdenmäki
8. Mäntyparketti / Timberwise
9. Kuura-kiuas / Tulikivi
10. Ell-sohva/ Adea
11. Milo-rock / Purmo
12. Taivu-tuoli / Inno Interior

Näyttelyn valaisi Gelia ja K-Rauta. Iso kiitos.

3 thoughts on “Toimittajien tusina 2014

Leave a Reply