Perjantain huomioita

Hieman kiirettä pitänyt, oikein hyvä. Muutama huomion arvoinen asia pitää kuitenkin jakaa jakaa näin perjantain kunniaksi!

1. Kati Rapia: Käsi keittiössä.
Minunlaisille köökilaiskureille on nyt oma keittokirja. Voi huippujen huippu. Mitään en ole vielä tehnyt, mutta mainiot on reseptit, juuri sopivat lapsiperhearkeen ja tuo kuvitus. Genius Kati sanon minä!

2. Helsingin Meijeriliike.
Tein eilen kotiseutumatkan Tapanilaan. Liike51 on minulle sellainen miniloma joka kerta. Katsokaapa millaista joguttia löytyi, yhden miehen meijeri Helsingissä valmistaa. Ja kuulemma juustoja kanssa. Support your lokal meijeri!

3. Open studios: Cmykistävä.
Tänä iltana 20-22:00 kannattaa suunnata Vallilaan, siellä on Design weekin Open studio -häppeninki Cmykistävällä, Varpusella, Hanna Perälällä ja Field dayllä.  Menkää moikkaamaan ja saatan tulla itsekin piipahtamaan, jos venäytetään pitkäksi tuo lasten nukkumaan meno.

4. Mainio-arvonta
Vielä ennätät osallistumaan Mainion arvontaan edellisessä postauksessa. 2 x uutuustyynyliina -arvonta suoritetaan illalla bileiden jälkeen.

5. DIY: Sammalpussikukat
On nyt se juttu ja onnistuin itsekin. Näistä enemmän vielä tulossa kuvissa ja jutuissa!

2 thoughts on “Perjantain huomioita

Leave a Reply