Studio Macura


Kesäloma on vietetty, isompi tyttö päiviksessä ja pienemmän kanssa jatketaan kotona. Ja siinä sivussa  tehdään silloin tällöin mainioita projekteja. Tämä viimeisin on parin viikon takaa, kun teimme Riikka Kantinkosken kanssa uudet katalogikuvat hollantilaiselle Studio Macuralle. Kylmä suihku lomalaisille, mutta oikein hyvä tuli. Pääsin vihdoin myös käyttämään rekvisiittana yhtä viimeaikaista lempparivalaisintani,  Joanna Laajiston Editiä. Kaunis kuin mikä. Noista Studio Macuran tuotteista teille on varmasti tuttuja nuo Visi-koukut, ne omani olen täällä jo aiemminkin esitellyt, mutta uutuutena on nyt tulossa mm. nuo marmorijalkaiset pöydät. Vanhempaa tuotantoa on Boca- kastelukannu, tuo valkoinen keraaminen Y-kirjaimen muotoinen, jonka toisessa aukossa on siiviläreiät ja toisessa vain nokka. Halutessaan kaulaan voi kiepasta huoparenkaan, joka imaisee valuvat vesitipat. Fiksua.

Edit-valaisin // Finnish design shop
Milk-valaisin // Finnish design shop
Faux-juliste // Playtype

One thought on “Studio Macura

Leave a Reply