Alkulämmittelyä sisustusbloggaajien kirpputorille

Tättädää, kalenterit ja kyynärvarret esiin – kevään Sisustusbloggaajien kirppistungokselle on jatkoa! No nyt on paikka suurempi ja ajankohta Design weekin + Habitaren aikoihin muualta tulevillekin suotuisampi, joten salettiin on vielä kovempi meno kuin eka kerralla. Pasilan veturitallit ovat Habitareen suuntaaville ihan matkalla, joten kaksi kärpästä jne.
Ja minäpä meinaan jälleen siivota kaapit ja vintin tuonne, hitusen jo kävin tuolla ylhäällä ihmettelemässä. Tulossa ainakin reippaasti valmiiksi kehystettyjä julisteita ja tauluja kollaasiseinien tekijöille. Muutamaa isompaa kamaa en viitsi roudata, joten lämmitellään täällä vähän.
Nyt olisi kaupan meidän vanha ruokapöytä kokoa 70 x 230 cm. Kyseessä siis Ikea PS:n vanha malli, joka on maalautettu automaalamossa mustaksi. Muutama pieni naarmu, mutta tussilla paikkaisin itse. Hinta 300 e // MYYTY

Ja tippasilmässä seuraaviin. Maailman kauneimmat retrovaunut, aidot 70/80-luvun tummansiniset Briot. Verhoilu oli jo hitusen ratkennut yhdestä kulmasta, mutta se ei meidänkään menoa haitannut. Vaunut pesty ja uusi vaahtomuovipatja ostettu. Mahtuvat pieniinkin hisseihin ja vanhoihin ratikoihin heittämällä, Bugaboitakin kapemapi malli. Näitä joku minulta jo aiemmin sähköpostilla tiedusteli, jos vielä on ajankohtaista, niin hänelle eka varaus. Hinta 200 e.

Ihana riippukehto seuraavana, reilunkokoinen pötkötellä, mutta kyllä se nyt on ahtaaksi käynyt, ei muu auta. 80 e.
Kaikille em. maksu tilille/käteisellä, nouto Punavuoresta ja yhteydenotot e-mailitse: pikkuvarpu@gmail.com Myydään “nopeat syövät hitaat” -tekniikalla.

One thought on “Alkulämmittelyä sisustusbloggaajien kirpputorille

Leave a Reply