Aitio-hylly by Iittala

Viikonloppuna visiteerasin Vihreässä talossa. Ai mahtavuus miten tekikään hyvää saada irtiotto arjesta ja olla öllötellä näiden ihanien ystävien kanssa. Ja kuten arvata saattaa, oli matkan päähän tulleille aikamoinen lahjakin odottamassa – kiitos Iittalalle lahjakortista. Tuhlasin sen näihin Aitioihin, niin vapautui kerta heilautuksella minikeittiömme työtasot.

Aitio-hyllyt // Aitio-shelves // design Cecilie Manz // Iittala*
Leikkuulauta // cutting board // Nudge
Espresso- ja cappuccino -kupit // design Nathalie Lahdenmäki //  Lokal

*Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.

3 thoughts on “Aitio-hylly by Iittala

  1. Rakastuin aitioihin heti, kun ne julkistettiin. Mutta meillä ei oikein ole paikkaa hyllylle. Minulla on myös Artekin 112B-hylly perittynä varastossa, mutta sillekään ei ole paikkaa. Maailma on täynnä ihania hyllyjä, vaan mihin ne laittaa – siinäpä vasta melkoinen pulma 🙂

  2. Nuo on kyllä niin hienot! Ja aiotko laittaa lisää kuvia Vihreästä Talosta? Niitä oli viime vuonna niin ihana katsella monista eri blogeista. Ja kiitos vielä tämänpäiväisestä – oli tosi kiva nähdä! Poikkesin karkkikaupassa ja Fleuristessa,nam nam! Pikku-pileakin voi hyvin..;)

  3. Hello there! Thanks for sharing all these beautiful images on your blog, it's a real source of inspiration! I've been fond with Ittala's Aitio boxes since they were presented in Milan last spring, somehow I always doubted wether to buy them or not, these photos of yours left me no doubt I want them!!

Leave a Reply