Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo

Lamppu kainalossa kotiuduimme tovi sitten. Kultainen pallura pääsi heti kattoon odottamaan hämyisempia iltoja. Vanha tuuletinkin tuli mukana, helteille kun ei loppua näy. Kun välillä tuossa piipahdimme kaupungissa, istutin silloin muutaman kilpipiilean pistokkaan ja jäin jännissäni odottamaan kuis käy. Ja hyvin kävi – emo ei hätkähtänyt ja molemmat lapsukaisetkin näyttäisivät voivan oikein hyvin. Uutta lehteäkin jo tulossa. Vielä edelleenkin tuo kilpipiilea taitaa olla aikasta harvinaista herkkua ja minä onnekkaasti sain sen ystävältä. Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo, eikö se niin ole? Minä voisin jakaa täällä myös tuon toisen alun, halukkaat huutakoot hep kommenttilootaan ja arvotaan kasvisöpöläinen viikon päästä. Ja kasville nouto Helsingistä, joko itse tai kaveri asialle.
Mukavaa alkavaa viikkoa!

24 thoughts on “Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo

Leave a Reply