KOTO tuoksukynttilä

Kerroin kesällä jo liittyneeni Bloggers tourin kyytiin ja kaikkea nastaa siis on tiedossa. Ei pelkkiä reissuja ja messuja vaan jopa antoisia tuotesuunnittelukuvioita yritysten kanssa – hyvä esimerkki ohessa. Monet tuoksukynttilät on minun ja salettiin monen muunkin makuun hieman turhan romanttista hommaa, viimeistään ylisöpöt purkit jättävät ne kaupan hyllylle. Nyt on ryhmä suunnittellut Skanidaviskille uuden kynttilän, joka lanseerataan ensi viikolla Formex-messuilla Tukholmassa. Tyylikäs purkki ja sopivasti tuoksua, ei mitään ylimakeita juttuja. No minulla ei juuri itse tuotteeseen ole osaa eikä arpaa, mutta kannoin korteni kekoon kuvaushommilla. Suuri KOTO on nelilankainen ihanuus, jolle on luvattu polttoaikaa jopa 75 tuntia. Nyt kynttilän voi jo ennakkotilata Skandinaviskin nettikaupasta, hinta palttiarallaa 60 e. Syksy tulee, halutaan tai ei – ehkä tämä hitusen lämmittää mieltä ja tunnelmaa.

Design Bloggers United is launching a scented candle in collaboration with Skandinavisk. Our candle is a homelike – warm and welcoming with cosy scent. Name KOTO comes also from Finnish word for home. Big candle got four wicks and a burn time is 75 hours and price is about 60 e. It is made of mix of perfume, natural and mineral wax with wicks of 100% cotton and poured into hand-blown glass. KOTO candle will be presented next week at the Formex fair and soon available in stores all over Europe, but you can get your own already from Skandinavisk’s own webshop as a pre-order.

KOTO-tuoksukynttilä // Skandinavisk

One thought on “KOTO tuoksukynttilä

Leave a Reply