Hyttysverkko

Pistin tänään pienemmän päiväunien aikaan töpinäksi ja näpräsin nopsaan tuollaisen hyttysverkon meidän kesähuoneen ikkunaan. Puurimasta kaksi ikkuna-aukon kokoista kehystä, maalasin ne Helmi-maalilla (kuivui nopeasti) ja leikkasin vanhasta pitsiverhosta sopivan kokoisen palasen. Se liimalla kiinni ja kehykset yhteen. Ikkuna-aukkoon sen saa tiiviisti muutaman huopatassun avulla ja vedin tuonne ulkopuolelle vielä liimapaperinauhan, niin ei mahdu imijät sitten mistään. Nyt nukkumaan ja ikkunat sepposen selälleen.

Liimapaperi, Smyygi
Pikkuruinen tyräkki kirpputorilta.

6 thoughts on “Hyttysverkko

  1. Hei jes!! Just katselin saman tyylisiä bulgarian vuoriston mummonmökeissä ja ajattelin, että tuossa on loistoidea meidän tulevaisuuden talovanhukseen.. no täällähän sitä totetutellaan jo. Olet sinä sitten aika etevä!! 😉

Leave a Reply