Kirppishaukka.

Täällä ollaan maalaistollona! Eka päivinä kierrettiin lähikirpparit, niin on nekin nyt tarkastettu ja sieltä huippulöydöt mökille kannettu. Parasta kierrätysantia olivat nuo kaksi isoa Juttujakkaraa, jotka löydettiin pölyttymästä yhden käsityöläisliikkeen tuulikaapista. Ne lähtevät varmasti kaupunkiin loman jälkeen, mutta olkoon tuossa nyt kesän. Samoin kaupunkiin hankin tuon kultaisen pallovalaisimen.
Esteri Tomulan Kirsikka-kasari (Finel) ja Braunin mehulinko ovat oivat löydöt mökille, samoin tuo supermakeakantinen keittokirja 70-luvulta. Tästä on hyvä jatkaa.

11 thoughts on “Kirppishaukka.

  1. Kivoja löytöjä! Meilläkin mökkeilyn liittyy vahvasti paikallisten kirppisten läpikäynti. Välillä on tehty mahtavia löytöjä, välillä vähemmän mahtavia. Hauskaa, yhtä kaikki!

  2. Mahtava tunnelma tuossa tokavika kuvassa.Mielenkiintoinen tuo rottinkinen sivupöytä, Saanan ja Ollin kuosi sopii hyvin kokonaisuuteen.Kattila on myös kiva.Juttujakkarat ovat ajattoman kauniit ja mahtava kirppislöytö. Ei ihme jos lähtee tuliaiseksi kaupunkiin.

Leave a Reply