HAY goes Memphis and Africa

Miten hyvää tekekään monocrome tai pastellisten sisustusten rinnalle tämä Hay! Odotan jo innolla mausteisempia ja tummempia värejä, niille olisi nyt tarvetta. Ja muitakin kuvioita kuin kulmia ja viisteitä. Jeh. Meille ainakin tulee heti kesäloman jälkeen joku oikein maanläheinen maalipurkki. Nyt on päätetty.
Ja tuosta Hayn tyynystä vielä. Nathalie du Pasquier on saanut inspiraation tekstiileihinsä Länsi-Afrikassa vietetystä vuodesta sekä hänen virologi-isänsä ammatista. Wrong for Hay -merkille suunniteltuja tyynynpäällisiä yhdistävät kirkkaat värit ja voimakkaat kuviot. Nathalie du Pasquier on ranskalainen muotoilija ja maalari, joka on asunut pitkään Milanossa. Hän on yksi 1980-luvulla vaikuttaneen Memphis-ryhmän perustajajäsenistä. Ryhmään kuuluneet muotoilijat suosivat kirkkaita värejä, kekseliäitä muotoja ja innovatiivista materiaalien käyttöä. Du Pasquierin 1980-luvun tuotanto oli lähtökohtana yhteistyölle Wrong for Hay -merkin kanssa. Wrong for Hay taasen on kokoelma tuotteita, jotka on kuratoinut englantilainen suunnittelija Sebastian Wrong yhteistyössä tanskalaisen designyrityksen Hayn kanssa.
 
Wrong for Hayn Cell -kirjailtu tyyny // Finnish design shop
Kinfolk-magazine – The Saltwater Issue // Kinfolk

2 thoughts on “HAY goes Memphis and Africa

Leave a Reply