Vintagepalikat


Löydettiin kirpparilta vanhat rakennuspalikat. Meinasin jättää pöytään, kun olen viime aikoina todennut että kyllä ne My little Ponyt, Winxit, Smurffit ja Barbiet on se juttu, ihan sama millasta puulelua äiti tuputtaa. No nuo maksoi 1,50 e ja pöydässä kaikki puoleen hintaan. Eihän niitä voinut jättää, onpahan koristeeksi ainakin.

9 thoughts on “Vintagepalikat

  1. Aivan mahtava löytö. Ymmärrän kyllä tuon, vaikka kuinka yritän saada lapsiani leikkimään jollain (kuvauksellisella ja muutenkin tyylikkäällä), niin silti ne on Legot! Aina.

  2. Suki,miten sulta on jäänyt kertomatta meille lukijoille Sanna Annukan paluusta Marimekolle??? Sanna Annukan nimi tupsahti yks kaks mieleen ja googlailin et josko sitä olisi enään kellään myynnissä ja saankin lukea että sillä on tulossa syksyllä uusi mallisto marimekolle…JIPPII!!

  3. oi että!! Luin tossa juuri vihreän talon kirppispostausta ja tämän kun laittaa vielä tähän päälle niin ei voi olla kirppishimo syttymättä! Makeet palikat 🙂

Leave a Reply