Varpunen + Mádara

Ajeltiin tyttöjen kanssa eilen mökille. Täällähän kaikki on hyvin, mutta yksi ylitse muiden. Se sauna. On sitten kesä tai keskitalvi, niin on se se paras paikka. Sinne huuhdellaan huolet ja kiireet. Olen jo aiemminkin ylistänyt noita Mádaran tuotteita, alkuaan tutustuin niihin Vihreän talon kesäjuhlien kautta. Tuotteet itsessään oikein hyviä ja minullehan sillä pakkauksen ulkonäöllä on ihan yhtä suuri merkitys. Nuohan on tehty meidän mökille kuin nenä päähän. Shampoosta ja hoitoaineesta on aloitettu, mutta nyt laajennettiin lasten tuotteisiin ja kasvovoiteeseen ikääntymistä vastaan!? Oh my, minä joka olen tähän asti mennyt melkein erioililla, niin jo alkaa tapahtumaan. Pian nähdään miten katse kirkastuu ja uurteet oikenevat. Tuo isompi takkutukka sai oman shampoon ja vartaloöljyn. Kyllä meitä nyt hemmotellaan.
Mádaran nettikaupassa alkaa ma-ti välisenä yönä 00:00 24 h ale. 
Alennus koskee nykyistä Mádara-valikoimaa ja prosenttialennus on huima – 40%. 
Yli 60 e tilauksiin tulee ilmainen toimitus + lahjaksi 32 e arvoinen SOS-moisture cream
Mádara 24 h ale täällä.
*Varpunen + Mádara blogiyhteistyö toteutettu yhdessä Suomen Blogimedian kanssa.

5 thoughts on “Varpunen + Mádara

  1. Kaunista, kuten aina <3 Kiitos alevinkistä! Yökyöpelinä tilasin heti vuorokauden vaihduttua rasvavarastot täyteen. Madaran SOS moisture cream on mun kuivan naaman pelastus 🙂

Leave a Reply