Finnish design shopissa

Terveiset Turusta. Pikaloma tuli tarpeeseen, kun aamulla hypättiin junaan ilman rattaita ja lelukasseja. Ah.
Onko muitakin kiinnostanut mitä nettikaupan takana tapahtuu? Minua ainakin ihan hulluna ja sovittiin, että lähdemme retkelle verkkokauppaan. Välillähän nettikaupoissa miettii, että onko ne kaikki tavarat siellä oikeasti hyllyissä vai ohjataanko tilaukset valmistajille ja paketit lähtevät sitten asiakkaalle milloin mistäkin. Kuka tavarat oikeasti kerää ja paketit pakkaa? Me pääsimme näkemään nettikaupan arkea ja vitsi miten mielenkiintoista. Nyt tiedän tasan tarkkaan mistä hyllyvälistä se minun vaasi on kerätty, kuka sen on pakannut ja minkä pöydän ääressä ja mistä lastauslaiturilta se matkaan lähtee. Ja sitä designtavaran määrää. Astuimme sellaiseen varastoon että! Itse asiassa vanha varasto on jo jäämässä pieneksi, joten uusi mahtava halli on hankittu. Ei vielä hyllytetty, mutta lupaavan kokoinen tila vaikka valikoima laajentuisi lentokoneisiin. Kiitos Finnish design shop ja paras matkaseuralaiseni! Tämä päivä tuli tarpeen, kaikessa suhteessa.

PS. Kävimme muuten syömässä uudehkossa ravintola Ludussa. Kympin suoritus, niin ruoan kuin sisustuksen suhteen. Suosittelen.

One thought on “Finnish design shopissa

Leave a Reply