&Bros-arvonta

Hyvää huomenta. Varpusten unikoulu on jäänyt ajan ja aloittamisen vaikeuden vuoksi, mutta nyt on otettu yksi edistysaskel. Intiaanisynttäreillä meillä oli tuo teltta teeman mukaisesti käytössä ja tuohon sängyn kylkeen se jäi. Vedettiin sisälle patja ja oma yöpöytä, ja isompi neiti nukkuu nyt siellä jo monettakohan yötä putkeen. Pikkuhiljaa vaan hivuttamaan telttaa pois huoneesta.
Olitteko jo huomanneet, että &Bros on päässyt Finnish design shopin valikoimiin? Hyvä! Meille tuli sen kunniaksi Eugen & Lorelei -kääntöpussilakana, jonka vastapuolia koristaa joko muodokas merenneito tai vanhan ajan voimamies, design Elisa Konttinen ja Antti-Jussi Silvennoinen.
Kirjoita sinä kommenttikenttään kesälomasi odotetuin hetki tai matka, niistä voivat saada vinkkejä muutkin, ja minäpä arvon vastanneiden kesken pussilakanan viikon päästä keskiviikkona. Onnea matkaan!

Eugen & Lorelei -pussilakana // Eugen & Lorelei -bedlinen // &Bros, myynti Finnish design shop*
Kubus 4 -kynttilänjalka // Kubus 4 -candelier // By Lassen

*Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.

71 thoughts on “&Bros-arvonta

  1. Odotan eniten muuttoa takaisin kotikonnuille, lähelle omaa sukua ja ystäviä 🙂 Opiskelupaikkakunta saa vihdoin jäädä.

  2. Vajaan kuukauden päästä koittaa roadtrip Lontoo-Cornwall-Cotswolds-Lontoo, tuskin malta odottaa! Matkaseuranani lähes eläkeikäiset vanhempani sekä jo aikuinen pikkusiskoni. Harvemmin tulee matkustettua enää samalla kokoonpanolla, joten sitäkin iloisemmissa tunnelmissa valmistaudun reissuun 🙂

  3. Vajaan kuukauden päästä koittaa roadtrip Lontoo-Cornwall-Cotswolds-Lontoo, tuskin malta odottaa! Matkaseuranani lähes eläkeikäiset vanhempani sekä jo aikuinen pikkusiskoni. Harvemmin tulee matkustettua enää samalla kokoonpanolla, joten sitäkin iloisemmissa tunnelmissa valmistaudun reissuun 🙂

  4. Mie odotan eniten Kontufolk-festaria Joutsenon Konnunsuolla 25.-26.7 , tunnelmaa, vegepurilaisia, ihanaa ympäristötaidetta, hikistä helppoa läheisyyttä juhlaladossa….suosittelen….

  5. Minäpä odotan eniten rakkaiden ystävien häitä heinäkuun lopulla. Kesän ensimmäinen kohokohta – omat 40 v juhlat – on käsillä juuri tänään 🙂

  6. suurin odotukseni on teltan pystyttäminen pihaan ja pikkupoikien kanssa telttailu yön harjoittelu :)) Ittekin jännittää..nukkunu teltassa sitten vuoden -85!!bikke.makinen@gmail.com

  7. Odotan, että bongaisin superhalvan äkkilähdön ja nopsaan viskelisin tavaroita kassiin ja starttaisin kaupunki- tai rantalomalle jonnekin päin eurooppaa…teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

Leave a Reply