#samsungkesä


Joulun alla stailasin Samsungin joululounasta ja nyt oli jälleen uuden kesäkemun aika. Loihdimme Helsingin kattojen ylle kesäisen kukkateeman ja nautimme A21:n lounaan ja kesän drinkkivinkit. Ja tunnelman kruunasi herttainen Iisa. Mä en edelleenkään niin sen tekniikan päälle ymmärrä muuta kuin että tyylikkäitä oli – varsinkin uudet Multi-room-kaiuttimet ja pesukone, joka oli sellainen simppeli valkoinen kuutio ja pyöreä musta luukku. Ja näin kesän alla tuo vedenkestävä kännykkä ois aika hyvä hankinta.

6 thoughts on “#samsungkesä

  1. Ihanat oli stailaukset, kesäiset ja nätit! Iisa oli myös ihana. Mä tykkään siitä uudesta pöytäkoneesta, joka on kyllä tyylikkään näköinen ja aika varma kilpailija iMacille. Jos vielä myyvät halvemmalla niin uskon että aika hyvin lähtee. =)

    1. Voi kiitos. Kyllä tuosta kyl kiva tuli. Surku vaan kun parin tunnin päästä kaikki säkkeihin ja takapihalle. Ei viitsinyt tuoda omalle seinälle tuota #samsungia kuitenkaan. Olisi hieman outoa, vaikka kuinka nättiä =)

Leave a Reply