Intiaanisynttärit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 + 1 = Ugh. Tänään juhlittiin tyttöjen yhteissynttäreitä. Prinsessapukuihin pian neljä vuotta sonnustautunut neito sanoi haluavansa inkkarisynttärit. Onnistui niin varmasti. Sulat viritettiin kattoon, päähineet askarreltiin, isi teki pöytäliinan ja Rachel kohokohdat: inkkarikakut. Kiitos päiväkodin Pikku Kukat, Hiawatha ja muut ystäväiset, oli iloinen päivä kanssanne.

Kakku // cake // Raquel Cake Designer
Sulat // feathers // Sinelli
Pöytäliina // Table cloth // Cmykistava
Sulkakynät // feather pens // diy
Muuton Bulky-astiat // Muuto’s Bulky-dishes // Finnish design shop
Leikkitatuoinnit // kids tattoos // Tattyoo
Lahjapussit // gift bags // Mr. Wonderful Shop*

*Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.

10 thoughts on “Intiaanisynttärit

  1. Ihanalta näyttää! 🙂 Inkkarileikit oli parhautta silloin kun itse olin vielä tuossa iässä. Huoh <3Mistä noi puiset(?) kertiksen on? Meillä on moiset hakusessa omiin partyihin!

  2. Oi vau!! Mahtavan näköiset synttärit – koristeet ja kakku ja ihan kaikki! Meillä oli viime vuonna myös 5 + 1,tänä kesänä sitten 6 + 2. Jännä nähdä mitä toiveita on isommalla neidillä..tähän asti ollut juurikin sitä pinkkiä ja prinsessaa. Joku muu kelpaisi kyllä mulle:))Paljon onnea vielä molemmille <3

Leave a Reply