Sirkus+teltta

Nyt alkoi isomman kesäloma, joten lapsitäyteistä arkea tiedossa. Ja ikimuistoisen pitkä kesäloma hälle, se on parasta. Viikonloppuna pidetään synttärikemut, joten hommaa riittää. Tilasin teemaan passaavia lasten tatuointeja Tattyoosta. Tuolta löytyy kivannäköisiä, eri designereiden piirtämiä kuvia ja yllätykseksi löytyi sieltä myös suomalaista taidonnäytettä. Tilasin kaupan päälle vielä Janine Rewellin ihanat kyyhkyläiset.
Eilen kun tultiin mökiltä, meitä odotti aika mukava paketti. Sokokselle on tullut kivoja lasten tuotteita ja meitä odotti kassillinen näitä Ciraf-makupaloja: vauvojen pussilakanasetti, vaatteita ja tuo ylisöpö huppupyyhe. En ole mikään söpöstelijä, mutta kyllä se hymyilytti, kun pienellä oli roosat korvat suihkun jälkeen.
Niin ja luvatusti, tässä vielä se Granitin teltta sisämenossa. Satoi tai paistoi, meillä telttaillaan! Ja nukutaan muuten päikkärit mielellään.

Teltta // tent // Granit**
Petivaatteet ja huppupyyhe // bedlinen and kids’s towell // Sokos*
Leikkitatuoinnit // kids tattoos // Tattyoo

 **Varpunen + Granit blogiyhteistyö toteutettu yhdessä Suomen Blogimedian kanssa.
*Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.

2 thoughts on “Sirkus+teltta

  1. Tatuointivinnki-linkki on hyvä. Näitä nimittäin kuluu kun lapset haluavat tatskaa jalkaan, käteen, poskeen ;). Aikas ihastuttavat nuo Girafin lakanat, katselin niitä aiemmin jo marketissa, kivat ja raikkaat

Leave a Reply