Kuusenkerkät ja lavakaulukset

Metsäläiset täällä moi. Mummo oli kerännyt tyttöjen kanssa korillisen kuusenkerkkiä, keitellyt siitä siirapin ja äsken herkuteltiin lettujen kanssa. Minä sain lavakaulukset vihdoin kokonaan mustiksi, puuosat maalasin Osmo colorin EcoGardenilla. Yksi sivelykerta riittää helposti ja se kuivuu nopsaan. EcoGarden-puuöljyn vaikutus perustuu puulle luonnonmukaista suojaa antavaan värimorsingon mehuun. Värismorsingon mehu taasen luokitellaan kasviraaka-aineeksi ja se hajoaa luontoon biologisesti täysin eikä ole haitallinen ympäristölle tai kasveille. Täsmätavaraa viljelylaatikoille. Lavakauluksien kulmarautoihin se ei tarttunut, mutta Tikkurilan Helmi auttoi asiassa.
Osmo color EcoGarden -puuöljy* // Punavuoren rauta.

*Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.

5 thoughts on “Kuusenkerkät ja lavakaulukset

  1. To have a garden next to the forest is just perfect! Looks really nice 🙂 (I'm sorry I can't speak Finnish, but I love the blog and just had to leave a comment!)-Alice

Leave a Reply