Omenapuun alla

Terveiset maalta. Vielä ehdimme ihastelemaan omenapuun kukinnan. Kasasimme heti miten sen teltan, josta jo vähän kertoilin. Jos nurmi olisi kuivempi, oisin saman tien mennyt makoilemaan terälehtipeitteelle. Kesällä sitten. Tuon alla on hyvä varjo myös vauvalle. Kaupungissa tein siitä myös sänkykatoksen, laitan kuvia pian. Nyt saunaan, huomenna jatkuu metsästysleikit.
Niin ja muistakaa mennä Granitiin (Bulevardi ja Forum) ostoksille ja sanoa kassalla: Susanna (Varpunen-blogista). Sillä saat -20% alennuksen yhdestä tuotteesta. Nimeäni saa käyttää niin monta kertaa kun vain ennättää kamppiksen aikana tuonne 8.6. saakka.

 *Varpunen + Granit blogiyhteistyö toteutettu yhdessä Suomen Blogimedian kanssa.

14 thoughts on “Omenapuun alla

    1. Muistelen, että ovh oli 149 e ja nyt tuolla mun alella noin 119 e. Ja on muuten älyttömän helppo kasata ja purkaa. Aika tärkee juttu, jotta jaksaa laittaa pakettiin kanssa.

  1. Kiitos ihanaiset. Juu tuo hetki on niin vähän aikaa, valkoisia terälehtiä kaikkialla. Olen kuvannut muistikortin täyteen! Tietäänkö kukaan, miksi joku vuosi omenapuu kukkii kovemmin kuin toisinaan? Nimittäin viime keväänä ei ollut mitään tällaista. Ja neidin mekko on muuten Lindexistä, jos muukin romantikko haluaa löytää.

    1. Sama juttu täällä omenapuiden kanssa! Kaikki puut olivat aivan täynnä kukkia,ei viime vuosina noin paljoa ole ollut..Ja kiitos vinkistä,täytyy ehkä käydä Lindexillä:))

  2. IHANAN näköistä! Ja superkauniit kuvat <3 Meillä on Granitista tiipii, sekin on tosi hauska. Meidän pihan kirsikkapuu kukki myös täysillä, sitä iloa kesti maksimissaan viikon ja nyt ei ole juuri mitään jäljellä.

Leave a Reply