Eteisen uudet boksit

Piipahdin menneellä viikolla Granitissa, tarkoituksena napata mökille matkaan lasten teltta. Ei se tiipii vaan harjakattoinen malli, aivan huippustyle simppeliydessään. Kunhan saan sen mökille, niin siitä sitten lisää, mutta kattokaapas mitä muuta tarttui mukaan. Meidän eteisen säilytyksen pelastajia ovat olleet nuo aikanaan Habitatista ostetut kannelliset kuutiot – nielee kypärät, reput, välikausihaalarit, sadevehkeet sun muuta. Granitiin oli nyt tullut pohjaltaan samankokoisia, hitusen matalampia puulaatikkoja ja siis tuo noinkin iso on vain reilut 12 e/kpl. Ostin neljä lootaa, yhdistin vanhoihin ja kaivoin vielä Palasetin minilokerikot joukkoon mukaan. Niihin sai pinnit, aurinkolasit ja avaimet.
Kokonaisuudesta tuli vallan hyvä ja mataluudeltaan ihanasti avartava. Vanha Ikean kapea ja korkea kaappi löysi paikkansa vaatehuoneesta, katsotaan sitten palautuuko joukkoon syksyllä, kun pipoja ja tumppuja tarvitaan. Iso D-juliste pääsi roikkumaan sähkökaappiin, tuli loistopeitto ankealle sähkökaapille. Killutelkoon siinä.
Mutta juu, palataan pian siihen pihaeloon ja styleen telttailuun. Tässä välissä jo kantsii mennä Granitiin ostoksille ja sanoa kassalla: Susanna (Varpunen-blogista). Sillä saat -20% alennuksen yhdestä tuotteesta. Nimeäni saa käyttää niin monta kertaa kun vain ennättää kamppiksen aikana tuonne 8.6. saakka, joten eikun vaan osto ja ulos ja osto ja ulos ja osto. Ja sama sopii molempiin myymäliin, Bulevardille ja Forumiin, joten eikun vain Susannaa huutelemaan.

Säilytyslaatikot // wooden boxies // Granit*
D-juliste ja marmorikuvioidut Faux tuotteet // D-poster and Faux Collection products // Play type

*Varpunen + Granit blogiyhteistyö toteutettu yhdessä Suomen Blogimedian kanssa.

11 thoughts on “Eteisen uudet boksit

Leave a Reply