Kilpipiilea

Saimme nyt seinään myös tuon uuden keittiön valaisimen. Suunnittelin silloin Arlan aamiaiskotiin samaisen tyylikkyyden ja siihen niin ihastuneena tilasin tuplat. Asennus oli hullun hankala eikä yksin olisi onnistunut millään ilveellä, mutta siellä se nyt on. Ja nätisti valaisee.
Viime viikon työkuvioista kotiamme koristavat nyt hirvensarvisaniainen, eukalyptuksen oksat ja aikasta harvinainen kilpipiilea eli norsunkorva tai kiinan rahapuu. Viimeisintä olen metsästänyt tasaisesti vuoden ajan, mutta tuloksetta. Kerran mainitsin asiasta oikeille korville ja perjantaina sainkin tämän uuden tulokkaan lahjana häneltä. Kiitos ystäväiseni. Koitan vaalia, hoitaa ja odottaa, josko tämä tekisi pienen pienen alun joku päivä juurelleensa. Sieltä saisi tarinan jatkumaan.

Luceplanin Counterbalance-valaisin // Hedengren ja Hima
Kubus 4 -kynttelikkö // Kubus 4 -candelier // by Lassen
Muuton Bulky-astiat // Finnish design shop
Kookossokeri // Liike 51

3 thoughts on “Kilpipiilea

Leave a Reply