Vappusiivous

Kaikki ovet auki ja täkit tuulettumaan. Viikonloppuna tehtiin sima, mutta siinä lomassa myös mökin navettarakennuksen suursiivous. Talven tomut saivat kyytiä ja hiirivauriot kartoitettiin varastoista. Yksi lämpöpeite, that’s all. Tuttavien vinkki hiiribaarista on tepsinyt, meillä ei enää vilistellä seinien välissä saatikka nakerella villapeitteitä. Raivasin miltei koko varaston pihamaalle, pesin ja puunasin. Yläsiltä löytynyt vanha pinnasänky pääsi heti käyttöön. Kehto alkaa käymään ahtaaksi ja sieltä kivutaan jo heittämällä yli.
Keskiviikkona takaisin, muutama työjuttu välissä ja sitten munkkien paistoon.

Kukkuluuruu-tyynyliina, design Sanna Annukka  // Marimekko*
Kukallinen tyyny // kirpputorilöytö
Muuton e27 -valaisin // Finnish design shop
Mekko // Rillan tekemä

*Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.

3 thoughts on “Vappusiivous

Leave a Reply