Maitoa.

Viime viikot ovat pysyneet mukavan kiireisinä. Jos olette jo lukeneet M&Mää, niin Arla ei ole enää Arla Ingman vaan pelkkä Arla. Ja maitokin on ihan Suomesta, itse asiassa monelle vieläkin lähempää, Arla kun lanseeraan myös paikallismaidot – maitoa Uudeltamaalta ja Hämeestä. Muutoksessa myös tölkit uusiutuivat. Viime viikon lopulla tölkit ja Arlauutiset julkaistiin lehdistölle. Minä pääsin sisustamaan tilaisuutta varten ihastuttavaa asuntoa Ullanlinnassa, uusintoja Arla-aamiaisille tuolla on tiedossa vielä vapunkin jälkeen. Todella kaunis oli koti jo ennen minua, mutta tässä viime silauksen jälkeen.

White anorak -valokuvateos // Tiina Itkonen 
Vihervalo // Kekkilä
Yrttien suojapussukat // Pino
Tarjoilupöytä // Ikea
Muuton Silent-vaasit ja Bulky-astiat // Finnish design shop
Siipi-teos // Siiri Pohjolainen
Luceplanin Counterbalance-valaisin // Hedengren ja Hima
Aalto jakkarat 60 Meire // Finnish design shop
Anno Jalpaikka-villamatto (tulee myyntiin elokuussa) // Kodin1
Kenkäkaapiston liukuväritarra // Cmykistävä
Menun Chunk of Marble -kynttilänjalka // Finnish design shop
VV-säkit // Varpunen

13 thoughts on “Maitoa.

  1. Vau! Ihania sävyjä ja huonekaluja!(Täytyy näin Valion maitoa lypsävänä sanoa että Arla on kuitenkin tanskalais-ruotsalainen suurjätti, suomalaisomisteisen pikkuisen Valion rinnalla 😉 )

  2. Kiitos kaikki ihanat, nätti kyllä tuli, pakko myöntää. Ja Leenukka, kenkäkaappi on Ikeasta, poistunut malli jo, joten koklaa Huuto.nettiä tai Tori.fitä. ja Cmykistävällä teetettiin tuo liukuväritarra siis siihen.

Leave a Reply