Sisustusbloggaajien kirpputori

We did it, we did it! Vähän on naatti olo ja mehut imetty, mutta olipa nastaa kannatuttaa illalla vain kaksi kassia takaisin vinttiin. No yksi kassi tuli kotiin, kun ainahan siinä niin käy, että ostokiellosta huolimatta on pakko pelastaa jotkin aarteet. Meille tuli tuo Esteri Tomulan sienikulho ja niin makee vintagelaukku yhteensä 60 e – vaarallista oli olla seläkkäin tuon Sannin kanssa. Annalta taas löytyi päälle pantavaa, Acnen neule, Marantin hame ja pipo, yhteensä 40 e. Ja Rilla pukee meidän isomman neidin upouudella itse tekemällään mekolla, 20 e. Kiitos myyjät, loistolöydöt.

Ja suurin kiitos teille mahtavat kirppisasiakkaat, jotka kärsivällisesti jonottitte ja tungoksessa luovitte. Teidän ansiosta Burger Kinginkin jono jäi toiseksi. Käykääpä Instagramissa #torikorttelit, niin löydätte Sort of Pinkin ikuistaman hetken. Kiitos kuvasta, sen ääressä on hykerrelty koko eilinen ilta.

Kaikki meni siis miltei nappiin – se missä itse voimme jatkossa viisastua on tilakoko, koska emme millään voineet arvata kävijämäärää. Tungosta ja kaaosta oli alussa, mutta rauhottui kivasti siinä ekan parin tunnin jälkeen. Toisaalta tällaistahan se tuppaa olemaan, jos on oikein suksee tapahtuma. Nautitaan siitä kun on säpinää. Ja kiitos rehelliset ostajat, jotka ujutitte maksun vaikka pienimmästäkin kolosesta, kun myyjien silmät ja kädet eivät kaikkialle riittäneet.

Se mistä ei nautita ovat ne näädät, joiden tarvitsee tulla tällaisiinkin tapahtumiin viemään tavaraa maksamatta. On se kumma, kun kaupunkilaiset järjestävät jotain kivaa, niin toisten urpojen pitää tulla pilaamaan hommaa. Toivottavasti lasten olkalaukku, Mini Rodinin Pingviinibody, keppihevonen sun muut tuottavat nyt hyvää mieltä lapsille, kun vanhemmat ne sieltä ihan maksamatta ottivat. Hienoa vanhemmuutta? Noloa sanon minä.

9 thoughts on “Sisustusbloggaajien kirpputori

    1. he hee. Ei huolta, kirjoita Parolan asemalle, niin eiköhän kettu saada siulle matkaan, ellei sitten jo myyty. Siinä tapauksessa joku muu ihana elikko.

  1. Harmittaa oikein etten päässyt kirppikselle mukaan, toivon ehdottomasti revanssia ensi vuodelle! Toivotaan myös että surulliset näädät pysyvät poissa mahdolliselta uusintakierrokselta.

    1. =) Toivotaan! Ja todellakin uusinta tulossa, oli niin mukava meno. Yritetään vieläkin aikaisemmin aloittaa tiedottaminen, niin mahtuu kalentereihin. Kiva, kiva!

  2. Oi mitä löytöjä teit! Ja mitä kaikkea ihanaa siellä olikaan myynnissä! Toisaalta harmi etten ehtinyt heti aamusta kun olisi ollut enemmän kaikkea mutta en ehkä olisi kestänyt sitä tungosta..:) Ja vähän myös harmittaa etten ostanut tuollaista Rillan tekemää mekkoa..mutta onneksi löysin sun kopasta sen punaisen mekon! Se on ihana <3 ja hame pääsee kohta kovaan käyttöön! Ja ehdottamasti uudestaan ja isommassa tilassa tai vaikka ulkona!

Leave a Reply