Uusi Kidd.O

Lähiärrä aukeaa 9:00. Nyt en jää tyhjin käsin, kuten viimeksi kun Kidd.O oli sieltä loppuunmyyty alta aikayksikön. Ajeltiin loppujen lopuksi Itiksen Prismaan kyseinen numeroa hakemaan.
Huomenna ilmestyy tämän tuhdin ja tyylikkään lehden toinen numero. Allekirjoittanut ei kyllä ole saanut vielä ensimmäistäkään luettua kokonaan, mutta hissun kissun. Uudessa lehdessä on juttua muun muassa tuosta naapurustomme ranskankielisestä koulusta, johon Kidd.O ja yhteistyökumppanit sisustivat koululuokan uusiksi. Myös Cmykistävä oli mukana ja lahjoitimme sinne muutamia säilytyspussukoita sekä teimme lattiaan tuollaisen hyppelyruudukon ja palluroita. Katso luokkahuoneen lopputulos ja monta muuta inspiroivaa juttua lehdestä. Nyt kiskalle, hop hop.

PS. Sain muuten äskettäin tuollaiset Adidaksen saumattomat PrimeKnit-tossut, Honolulu Marathon -värityksellä. Ihan kuin sukat jalassa vetelis, ei voi kengät kevyemmiksi tulla. Kiitos Adidas vihjeestä, kyllä mä taas ihan pian aloitan sen juoksemisen.

Lattiatarrat // Cmykistävä
Säilytyspussukat // Varpunen sack shop
PrimeKnit-lenkkarit // Adidas*

2 thoughts on “Uusi Kidd.O

  1. Ääpöö! Hieno hyppelyruutu juttu! Tollasen vois tuunata omaankin lattiaan! 🙂 Mun täytyy varmaan tilata noita teidän pussukoita lapselle lelusäkeiksi kun aiempi mifukon kori pursuaa yli, enkä ole löytänyt sen viereen sopivaa kaveria..

  2. Justiinsa eilen mietin, että koskahan se uusi numero ilmestyy..täytyy siis huomenna mennä heti töiden jälkeen katsastamaan kotimatkalla olevan Citymarketin tarjonta. Ja nyt peukut pystyyn, että sieltä löytyisi..

Leave a Reply