Unikoulu

Lupasin vielä palata tähän tyttöjen huoneen nukkumisjärjestelyihin. Tuo meidän Jungmanni muuttuu helposti kahdeksi pediksi, mikä tietää tilaa vanhempien vanerisänkyyn. Ah. Perhepedissä on puolensa, mutta se loputon kyljellään ja niskat vääränä nukkuminen…
Tuosta sängyn alta rullaavasta Vierasvara-laatikosta saa siis toisen vuoteen ja siinä on lisäksi taittojalat, jos sen haluaa korkeammalle kanssa. Samainen sänky on vallan monikäyttöinen tulevaisuudessakin, sen voi yhdistää myös parvisängyksi, kerrossängyksi ja lopulta vaikka sohvaksi. Nyt on ajateltu pitkälle. Aloitaan me nyt kuitenkin sillä unikoululla eka.

Jungmanni-sänky // Muurame*

PS. Muistathan osallistua siihen Muuramen Ikoni-kisaan.

*Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.

17 thoughts on “Unikoulu

  1. Tsemppiä!Laita viestiä, jos tarvitset unikouluopastusta ;)Sähköpostin välityksellä olen monet kerrat valmentanut vanhempia unikouluun ja se on saatu onnistuneesti tehtyä. Onkin ollut joskus mielessä, että tekisin postauksen unikoulusta, mutta on jäänyt ihan unholaan.Kohta pötkylä päiväunille ja itse lattian maalaukseen. Jihuu.

    1. Voi Ilona, tee postaus pliis. Mä voisin toteuttaa sen mukaisen unikoulutreenin ja kertoa kokemukset täällä! Jaettas sinun Ilonan unikoulua blogissa <3

  2. Wow oikeesti upeita kuvia ihanan hempeetä just niinkuin tytöt tykkää!Olin eilen sporassa muuten aika hämillään kun nähtiin haha en olettanut ehkä että muistit kasvot pömpelin haku reissulta 😀 Mutta ihana kun tunnistit ja moikkasit!!!:)

    1. Juu, tää on nyt lähtenyt ihan hempeilylinjalle täällä. Ja totta kai mä muistan, kun sä oot musta niin hyvännäköinen :). Nähdään taas!

  3. Meillä on nukuttu nyt Iitun vieressä lattialla myös, kun on tullut kovasti pimeän pelkoja. Toisinaan menee hyvin yöt ja toisinaan siirtyy meidän viereen yöllä. Mutta parhaiten toimii, kun nukutaan vieressä lattialla. Nyt on mennyt taas pitkään hyvin 🙂

  4. Joo, perhepeti. Meillä on nykyään kolme 80cm runkopatjaa rinnakkain ja loppuyöstä siellä nukkuu useimmiten kaksi vanhempaa, kaksi kolmevuotiasta, vauva ja koira. Että silleen. Kolmevuotiaat kyllä nukahtavat omiin sänkyihinsä, mutta useimmiten siirtyvät yön aikana väliimme. Nyt muuton jälkeen vauva (7 viikkoa) on nukkunut koko yön alusta loppuun vieressäni ja siitä saattaa kyllä vielä koitua ongelmia, kaksoset kun jo samassa iässä nukahtivat itse (yhteiseen) pinnikseensä. Mutta kun se vauvan syöttäminen on niiiin paljon helpompaa siinä puoliunissa maatessa… :/

  5. Kyselen vanhasta postauksesta: Mahtuuko tuohon Vierasvara-laatikkoon samankokoinen patja kuin Jungmannissakin eli peruskoko 200x80cm? Jos ei, niin miten te ratkaisitte tämän?

Leave a Reply